Ereğli Kemal Akman MYO Öğrencilerinin Tasarımları Büyük Beğeni Topladı

12.06.2015

Giyim Üretim Teknolojisi Programı kapsamında 2014-2015 Öğretim Yılı Bahar Döneminde yapılan Drapaj dersine yönelik, öğrencilerin gazete kâğıdı, tela, çiçek telası ve atık malzemelerden yapmış oldukları tasarımlar büyük ilgi ve beğeni topluyor. Drapaj atölyesinde yaptıkları tasarımları okul binasında sergileyen öğrenciler gazete kâğıtlarından yapılan tasarımlarla az maliyetle başarılı işler çıkartılabileceğine ve okumanın önemine dikkat çekmek istediklerini belirttiler. Tela ve çiçek telası kullanılarak yapılan elbiselerle şık ve özgün modellerin sunulduğu sergide plastik malzemeler, çöp poşetleri, kâğıt peçete, tıbbı malzeme,  mandal, ip, çeşitli süsler ve şişe kapakları gibi atık malzemeler de geri kazanılarak yeniden değerlendirilmiş oldu.

Sergide; programın öğretim elemanları Selma Yakut ve Ayfer Şahin, sağladığı katkılardan dolayı Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Pehlivan’a teşekkürlerini ifade ettiler.