Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu 27. Dönem Mezunlarını Verdi

12.06.2015

Üniversitemiz Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu, 2014-2015 akademik yılı 27. dönem mezuniyet töreni, 3 Haziran 2015 tarihinde Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen coşkulu bir programla sona erdi. Törende Bilgisayar Programcılığı, Elektrik, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Mekatronik, İnşaat Teknolojisi, Makine, Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Giyim Üretim Teknolojisi ve İşletme Yönetimi Programlarından mezun olan 350 öğrenci diplomalarını aldı.

Mezuniyet törenine Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Garnizon Komutanı Âdem Tol, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, misafirler, akademik ve idari personel,  mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Pehlivan, konuşmasında mezun olan öğrencileri kutlayarak bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Törende Üniversitemiz 2015 Gençlik ve Kültür Şöleni etkinlikleri kapsamında yapılan Voleybol Turnuvasında Üniversite şampiyonu olan Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu Voleybol Takımına ödülünün verilmesinin ardından dereceye giren öğrencilere Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Pehlivan tarafından hediyeler ve plaketler takdim edildi. 

Paylaş