Ereğli Eğitim Fakültesinde Mezuniyet Çoşkusu

04.06.2015

Üniversitemiz Ereğli Eğitim Fakültesi, 2014- 2015 akademik yılı, 3 Haziran 2015 tarihinde Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen coşkulu bir törenle sona erdi. Törende Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Türkçe Öğretmenliği Programlarından 105 öğrencimiz diplomalarını alarak mezun oldu.

Düzenlenen mezuniyet törenine Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Garnizon Komutanı Âdem Tol, misafirler, akademik ve idari personel,  mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan, konuşmasında mezun olan öğrencileri kutlayarak bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi ve onlara çeşitli nasihatlerde bulundu. Pehlivanın konuşmasında nitelendirdiği sevgi, saygı, sorumluluk, sadakat, sabır kavramları dinleyicilerin de takdirini topladı.

Fakültede dereceye giren öğrencilere Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan tarafından hediye ve plaketleri takdim edildi. Bütün öğrencilere diplomalarının takdim edildiği mezuniyet programının sonunda mezun öğrenciler ve öğretim elemanları toplu halde öğretmenlik andını içtiler. Öğretmen andının ardından kep atma töreni gerçekleştirildi. Bu güzel anların ölümsüzleştirmesi adına Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan ve akademik personelin de katılımıyla hatıra fotoğrafı çektirildi.

Paylaş