Engelsiz Türkiye Platformundan Üniversitemize Ziyaret

08.09.2015

Engelsiz Türkiye Platformundan bir heyet Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek’i makamında ziyaret etti. Heyette bulunan Engelsiz Türkiye Platformu Genel Sekreteri Ayhan Bahçeli, Genel Koordinatör Hasan Feyzi Giray, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek’e üniversitemizin verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederken, platform olarak bulundukları faaliyetlerden ve gelecekte yapacakları projelerinden bahsettiler.

Böylesi bir platformun paydaşı olmaktan Üniversite olarak gurur duyduklarını belirten Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek yapılan çalışmalarla ülkemize faydalı insanlar yetiştirildiğini ve bunun devamlılığının önem arz ettiğini kaydetti. Ziyaretlerinden dolayı Engelsiz Türkiye Platformuna teşekkür eden Yüksek, Ayhan Bahçeli’ye hediye takdim etti.