Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

28.10.2014

Canımızı, malımızı, namusumuzu, yurdumuzu kısaca bağımsızlığımızı korumak amacıyla Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasının ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 91. yaş gününü kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak Cumhuriyetimizin teminatı gençlerimizi; vatanımızın, milletimizin birliğini ve kalkınmasını sağlayıp koruyacak birikim ve donanımla yetiştirme vazifemizin idrakindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğilirken, onları rahmet ve minnetle anıyor ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum.

Prof. Dr. Muzaffer Şeker

Necmettin Erbakan Üniversitesi