Çanakkale Zaferinin 99. Yıl Dönümü Münasebetiyle Anemon Otel'de Yemek Düzenlendi

19.03.2014

Çanakkale Zaferinin 99.Yıldönümü sebebiyle Anemon Otel'de Şehit Ailelerinin katıldığı bir yemek düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Vali Muammer Erol, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Ak Parti Milletvekili Hüseyin Üzülmez,Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümg. Ali Çetinkaya, Jandarma Bölge Komutanı  Tuğg. Güray Alpar, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak , Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, Meram Kaymakamı İrfan Kenanoğlu, Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz,diğer protokol üyeleri ile  şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Protokol üyelerinin her birinin bir aileyle ayrı bir masada yemek yediği program samimi sohbet ortamında tamamlandı.