Başlama Vuruşu Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker'den

13.05.2015

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Birimler Arası Personel Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Toplamda 12 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk maçı Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in başlama vuruşuyla Turizm Fakültesi ile Güzel Sanatlar Fakültesi arasında oynandı. Maçta galip gelen taraf Turizm Fakültesi takımı oldu.

Açılış maçında konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, üniversite tarafından düzenlenen bu tür sosyal etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti. Prof. Dr. Muzaffer Şeker, “Hem çalışanlarımız hem de öğrencilerimize yönelik düzenlenen bu turnuvalar kurum içi kaynaşma ve sosyalleşme adına önemli bir adımdır. Sosyal faaliyetlerimiz adına bunu bir başlangıç olarak görüyoruz. Öğrencilerimize ve çalışanlarımıza yönelik sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerimiz artarak devam edecek. Birlik, beraberlik ve motivasyon adına önemli bir turnuva olacağına inanıyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Dört grup şeklinde puanlama usulüyle yapılacak ilk turun ardından gruptan çıkan takımlar tek maçlı eleme yöntemiyle yollarına devam edecek. Turnuva, 27 Mayıs’ta yapılacak final maçı ile sona erecek.

Turnuva ile ilgili bilgileri www.konya.edu.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Paylaş