Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültemizde T- Genç Konya’dan Anlamlı Fotoğraf Sergisi

19.03.2014

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma gününde Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde anlamlı bir sergi açılışı yapıldı. T-Genç Konya  ‘bazı anlar asla unutulmamalı’ dedi ve 18 Mart Çanakkale Zaferinden günümüze taşınabilen hatıra dolu anlardan derlediği fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Üniversitemiz Rektör Yardımcıları  Prof. Dr. Tahir Yüksek ve  Prof. Dr. Muhsin Kar,  Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Bilal Kuşpınar, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekan yardımcısı  Doç. Dr. Mehmet Kırbıyık katıldı. Açılış kurdelasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Muhsin Kar ve T- Genç Konya Başkanı Elif Şeker birlikte kestiler.

Sergi açılışında T-Genç’in Türkiye geneli "Okusana" etkinliği kapsamında ecdada fatiha okuması gerçekleştirildi.

Serginin hemen yanında açılmış olan T-Genç Standı büyük ilgi gördü. Sergiyi gezen herkese T-Genç sunumu yapıldı. Yeni T-Genç gönüllüleri kazanıldı. Misafirlere nefis kurabiyelerden ikram edildi. Kulağın Üşümesin Kardeşim Projesi kapsamında kulaklıklar satıldı. Elif Projesi ve Okusana etkinlikleri anlatıldı.