3. Spor Şenlikleri Centilmence Tamamlandı

13.05.2015

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Spor Şenliği’nde heyecan sona erdi. 

Müsabakalar sonunda futbol kategorisinde birinciliği Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi; ikinciliği İlahiyat Fakültesi; üçüncülüğü ise Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi  elde etti. 

Basketbolda birinciliği Tıp Fakültesi; ikinciliği Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi; üçüncülüğü ise Mühendislik Mimarlık Fakültesi aldı. 

Voleybol erkekler kategorisinde birinciliği Ereğli Kemal Akman M.Y.O.; ikinciliği Mühendislik Mimarlık Fakültesi; üçüncülüğü ise Seydişehir M.Y.O. elde etti.

Voleybol bayanlarda ise birinciliği Mühendislik Mimarlık Fakültesi; ikinciliği Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi alırken üçüncülük ise Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun oldu.

Masa tenisi erkekler kategorisinde birinciliği Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencisi Furkan Kiraz; ikinciliği Tıp Fakültesi öğrencisi Esat Aykan; üçüncülüğü ise Seydişehir M.Y.O. öğrencisi Adnan Özdamar elde etti.

Masa tenisi bayanlar kategorisinde ise birinciliği; Tıp Fakültesi öğrencisi Fatma Nur Atcı; ikinciliği Tıp Fakültesi öğrencisi Cansu Ertuğrul; üçüncülüğü ise Tıp Fakültesi öğrencisi Ayşe Özer elde etti.

Spor Şenliklerinin tamamlanmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Abdullah Büyükatıcıgil: “Spor şenliklerimizin amacı müsabakalarda yenmek, yenilmek, mücadele etmekten ziyade; centilmenlik, dostluk ve bir araya gelmektir. Bu bir medeni cesarettir, yenmek de var yenilmek de. Önemli olan katılarak medeni cesaret göstermek ve dostluktur. Müsabakalara katılan fakültelerimizi, Yüksek okullarımızı, idarecilerimizi, oyuncularımızı tebrik ediyor, ilgileri için teşekkür ediyorum. Spor şenliklerinin düzenlenmesinde emeği geçen başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek’e, S.K.S. Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ramazan Şener'e, Başkanlığımız personeline ve herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi kategorilerinde yapılan müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları; Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde 21 Mayıs’ta düzenlenecek olan Gençlik ve Kültür Şöleni etkinliklerinde verilecek.

Paylaş