2014–2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yabancı Diller Yüksekokulu Oryantasyon Programı

22.09.2014

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonunda 2014–2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yabancı Diller Yüksekokulu Oryantasyon Programı düzenlendi. Programa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, dekanlar ve dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek: “Ömür boyu size lazım olacak yabancı dili burada 9 ay gibi kısa bir sürede size öğretecek olan güçlü kadromuzu iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Sizler bu işin başındasınız biraz gayret ederek ömür boyu rahat edebileceğiniz ve başkalarına göre fark oluşturacağınız bir altın bileziği kolunuza takmış olacaksınız. Bu yüzden tekrar vurgulayarak söylüyorum; bu dönemde size yabancı dili öğretecek güçlü bir kadroya sahipsiniz. Dolu dolu bir eğitim-öğretim dönemi geçirerek bu işi bu sene halledin. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ece Sarıgül’ün açılış konuşmasıyla yeni akademik yılı açıldı.

İngilizce ve Almanca hazırlık programları konusunda, Yabancı Diller Yüksek Okulu Temel Yabancı Diller Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Gülçin Mutlu ve Almanca Okutmanı Fatih Çolak tarafından katılımcılar bilgilendirildi.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinden Doç. Dr. Mehmet Aktan, Havacılık ve Uzay Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Taylan Özgür Kaya, Turizm Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Yasin Bilim bağlı oldukları fakültelerin tanıtımlarını yaparak tavsiyelerde bulundular.

Paylaş