14 Mart Tıp Bayramı Etkinliğinde Dedeman Otel’de Akşam Yemeği

15.03.2014

Konya Tabipler Odası tarafından, Dedeman Otel’de düzenlenen yemeğe  Vali Muammer Erol, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Selçuk Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Mustafa Şahin, Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı, Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı, İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Konya Tabipler Odası  Başkanı Uzm. Dr. Halil Öztürk,  Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz ile tıp camiası katıldı.

Tabipler Odası Başkanı Uzm. Dr. Halil Öztürk’ün açılış konuşmasının ardından yemek sonrası Konya Valisi Muammer Erol Dr. Kemal Büyükcebeci’ye, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker Dr. Mehmet Karataşlı’ya, Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam Dr. Mehmet  Atay’a, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı Dr. Osman Yılmaz’a, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrah Prof. Dr. Ömer Karahan Dr. Dursun Odabaş’a teşekkür plaketlerini sundular.