Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü
07.06.2023

Deney Hayvanları Eğitim Programı Tanıtımı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Altuntaş Yılmaz Eşliğinde Tamamlandı

Üniversitemiz KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin gerçekleştirdiği Lisans öğrencilerine düzenlenen “Deney Hayvanları Eğitim Programı Tanıtımı” 01 Haziran 2023 tarihinde bölümümüzün son sınıf öğrencilerinin katılımı ile tamamlanmış olup  sertifikaları düzenlenen törenle verilmiştir.
Tanıtım merkezin tüm birimlerinin gezilmesi, yapılan çalışmalar hakkında ve  Deney Hayvanları Eğitim Programı hakkında bilgi alarak tamamlandı. Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Altuntaş Yılmaz hocanın eşliğinde yapılan programda Fizyoterapide deney hayvanlarında yapılması mümkün çalışmalar ve hipotezler üzerine görüşler paylaşılarak öğrencilerin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bilimine farklı bir pencereden bakmaları sağlandı.
KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezinde yapılan törende Deney Hayvanları Eğitim Programı tanıtımı ’nı Deney Hayvanları Eğitim Programını tamamlayan 30 kursiyere belgeleri KONÜDAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Yılmaz tarafından verildi.