Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü
23.12.2022

05.12.2022 - “Doğru Postür Eğitimi” Etkinliği

Üniversitemiz Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Topluluğu öğrencileri 05.12.2022 tarihinde saat 12.30'da Atatürk İlkokulunda “Doğru Postür Eğitimi” isimli etkinliği yaparak ilkokul çocuklarına erken yaşta doğru postürün önemini anlatarak farkındalık oluşturdu.

Çocuklara doğru postürün önemini anlatan interaktif bir slayt sunuldu ve hep birlikte egzersizler yaptırıldı. Öğrencilerin kim olduklarını anlatarak başladıkları sunumda "Nasıl doğru oturmalıyız? Düzgün bir duruş nasıl olur? " gibi başlıklara dikkat çekildi. Egzersizlerin ardından çocuklara minik ikramlar dağıtıldı ve  ilgilerini çekmek maksadıyla eğlenceli etkinlikler yapıldı.