Deneysel Tıp UAM (KONÜDAM)
11.03.2024

24. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Programı Başarıyla Tamamlandı

Deney hayvanları üzerinde deneysel çalışmalar yapabilmek ve araştırma projeleri yürütebilmek için zorunlu olan “Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası”na, yalnızca T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan deneysel araştırma merkezlerinin düzenleme yetkisine sahip olduğu “Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Programı”na başvurup başarıyla tamamlayan kursiyerler sahip olabilmektedir.

Merkezimizde 01 – 11 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen “24. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Programı”na katılarak başarı gösteren kursiyerlere katılım sertifikaları törenle teslim edilmiştir.

Konya Şehir Hastanesi, Koç Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ve üniversitemiz başta olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesindeki üniversitelerden öğretim üyesinden lisansüstü öğrencilere kadar geniş bir yelpazede katılım sağlayan kursiyerler katılım sertifikalarını törenle aldılar.

Sertifika törenine katılan kursiyerler katılım sertifikalarını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır FEYZİOĞLU, Aksaray Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin ERDAL, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Faruk AKÇA, KONÜDAM Müdürü Prof. Dr. M. Tuğrul YILMAZ, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Giray SÖNMEZ ve Öğr. Gör. İbrahim YILDIZ, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji AD. Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet ÖZ ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya AD. Öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Rahim KOCABAŞ’tan almışlardır.