Turizm Fakültesi
16.01.2024

Fakültemizden Önemli Başarı

ATRAX STAR 2024 – REKREASYON YILDIZI YARIŞMASI'NDA NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ'NDEN ÖNEMLİ BAŞARI

Eğlence parkları, rekreasyon alanları ve müzeler gibi sektördeki başarılı çalışmaların ödüllendirildiği ve Rekreasyon Çalışmaları ve Araştırmaları Derneği işbirliği ile düzenlenen ATRAX STAR – “Eğlence ve Rekreasyon Ödülleri” kapsamındaki Rekreasyonla Renklenen Mutlu Şehirler Üniversitelerarası proje yarışmasında Üniversitemiz Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Demirel ve Arş. Gör. Andaç Akçakese, "Engelsiz Kentler, Renkli Yaşamlar: Rekreasyonel Oyun Alanlarında Kapsayıcı Ürünler" projesi ile kazanan ödülünün sahibi oldular.

Bu anlamlı başarıda emeği geçen Doç. Dr. Mehmet Demirel ve Arş. Gör. Andaç Akçakese'ye, üstün çaba ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.