Siyasal Bilgiler Fakültesi
02.08.2023

Diploma ve Mezuniyet Belgeleri

2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda mezun olan öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmış ve dağıtımına başlanmıştır. Diploma ve diğer mezuniyet belgelerinin teslim edilebilmesi için kütüphane ve cübbe borcunun olmaması, şahsen gelecek öğrencilerin öğrenci kimliklerini getirmeleri gerekmektedir.

Diploma Teslimi Şekli:
1- Şahsen
    ya da

2- Kargo ile (uygulanacak adımlar için tıklayınız

Diploması basılan final-bütünleme mezunu öğrenci listesi (bölüm/isim sıralı) için tıklayınız
Diploması basılan tek ders sınavları mezunu öğrenci listesi (bölüm/isim sıralı) için tıklayınız
Ek sınavlar sonunda mezun olan öğrencimizin (Ta** Yü**) diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırdır.
Yaz okulu sonunda mezun olan öğrencimizin (Mu** Ov..) diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırdır.

Zayi sonucu ikinci kez düzenlenen dipoma (Er** Ci** Al** Ta**) hazırdır.
Yaz tek ders sınavı sonunda mezun olan öğrencimizin (Fa** Ab**) diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırdır.

Not: Türkiye Mezunları Bilgi Formu'nu daha önce teslim etmeyen yabancı uyruklu öğrencilerimizin diploma almak için gelirken söz konusu formu hazırlayıp getirmeleri gerekmektedir.