Siyasal Bilgiler Fakültesi
19.07.2023

Azami Süre Sonu Ek Sınavları (Listeli)

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 44'üncü maddesinin (c) fıkrası ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 16'ncı maddesi hükümleri çerçevesinde, Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esaslara göre; Fakültemiz programlarına kayıtlı olup azami öğrenim süresini dolduran (lisans programını 7. yıl sonunda bitiremeyen) öğrencilerimize, başarısız/sorumlu oldukları tüm derslerden dilekçe ile başvurmaları halinde iki ek sınav hakkı verilecektir.

Dilekçe için tıklayınız

Başvuru Son Tarihi  : 26.07.2023
Başvuru Şekli          : Elden ya da e-posta ([email protected] adresine imzalı ve taranmış olarak pdf formatta)

Ek Sınav_1 programı ve öğrenci listesi için tıklayınız
Ek Sınav_2 programı ve öğrenci listesi için tıklayınız

Not 1: Öğrenci listesi  ve sınav takvimi, başvurular bitiminde buradan yayınlanacaktır.
Not 2: E-posta ile yapılan başvurularda dönüş almayan öğrencilerin 03323252053/4411 nolu telefondan bilgi almaları gerekmektedir.
Not 3: Azami süresini doldurmuş ve başka üniversitelerden yaz okulu alacak öğrencilerin bu durumlarını öğrenci işlerine bildirmeleri gerekmektedir.