Siyasal Bilgiler Fakültesi
26.04.2023

Vize Mazeret Sınavları (2022-2023 Bahar-Listeli)

Ara sınavlara (vize sınavları) giremeyen, haklı ve geçerli bir sebeple mazeret beyan eden öğrenciler; mazeretlerinin bitiş tarihinden itibaren 5 iş günü içinde talep destek sistemi üzerinden, girilemeyen sınava ait bilgiler (ders adı, ders kodu, sınav tarih/saat bilgileri vb.) ve mazeret belgesi (teknik sebeple ise ekran görüntüsü/video görüntüsü, diğer sebeplerle ise sağlık raporu vb.) ile birlikte başvurdukları ve mazeretleri uygun görüldüğü takdirde vize mazeret sınavlarına girebileceklerdir.

Not 1: Başvuruların sistem üzerinden Fakültemiz'e (Siyasal Bilgiler) yapılması gerekmektedir.
Not 2: Başvuru son tarihi 26.04.2023 Çarşamba mesai bitimidir. Bu tarihten sonra mazereti kabul edilen öğrencilerimiz için liste hazırlanacak ve buradan yayınlanacaktır.

Vize mazeret sınavları listesi (öğrenci alfabetik sıralı) için tıklayınız

Vize mazeret sınavları listesi (öğretim üyesi alfabetik sıralı) için tıklayınız

Mazereti uygun görülmeyen öğrenci listesi için tıklayınız