Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
04.07.2023

Isparta Melikler Yaylası Doğa Yürüyüşü Etkinliği

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sportif Faaliyetler Topluluğu ve Başkanlığımız tarafından Üniversitemiz de görev yapan Akademik ve İdari Personellerimize yönelik Melikler Yaylası Doğa Yürüyüşü Etkinliği (15 Temmuz 2023) etkinliği düzenlenecektir. Yürüyüş etkinliği için başlangıç seviyesinde kolay bir parkur seçilmiştir.
- Etkinliklerde önceden rezervasyon ve planlama yapılacağından dolayı kesin katılım sağlayacak olan personelimizin başvuru yapması rica olunur.
- Etkinlik ücreti ödemesi ve detaylar hakkındaki bilgiler kurulacak olan whattsap grubunda paylaşılacaktır. Etkinlik ücreti 12.07.2023 tarihine kadar ödenmediği takdirde ön kayıt yaptırmış personelimiz etkinliğe katılım sağlayamayacaktır.

ETKİNLİK PROGRAM DETAYLARI

Doğa yürüyüsü tur programı (15 Temmuz 2023)
- Rektörlük hareket: 06:00
- Etkinlik alanında kahvaltı (çorba)
- Öğle yemeği (sandviç)
- Serbest zaman etkinliği
-Akşam yemeği (mangal)
-Gökyüzü seyri
-Dönüş: 22:00-23:00
- Tur ücreti : kahvaltı+öğle yemeği+akşam yemeği+ yol: 200
Yanınızda Bulundurmanız Gereken Malzemeler
-Varsa baton, yağmurluk.
-Mevsime ve yürüyüşe uygun kıyafet ve yedek kıyafet.
-Mevsime ve yürüyüşe uygun ayakkabı (bot, tabanı kalın, bilekli).
-Varsa kullandığınız ilaçlarınız.
-Kamp sandalyesi.
-Atıştırmalık yiyecek.
Notlar:
- Etkinliğe katılım Üniversitemiz de görev yapmakta olan kişinin kendisi ve yakınları katılabilir.
- Hava muhalefeti vb durumlardan dolayı Başkanlığımızın etkinliği erteleme, ileri bir tarihe alma ve iptal etme hakları saklıdır.

Bilgi Formu İçin Tıklayınız....