Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
01.01.2015

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ‘KONEXPO 2013 FUARI’NA KATILDI

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONSİAD) düzenlediği, 12-15 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “KONEXPO 2. Sanayi ve Kültür Etkinliklerine” Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak katıldık.

Fuara son anda katılma kararı alan Üniversitemiz, kısa sürede mütevazi bir stantla, fuara gelen misafirlere Üniversitemiz hakkında bilgiler verilerek tanıtımı yapıldı.

Etkinliğin açılışına Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu,  Sağlık Bakanı ve Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul, Konya, Karaman ve Edirne Milletvekilleri, Konya Valisi Muammer Erol, Karaman Valisi Murat Koca, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, belediye başkanları, rektörler, öğretim üyeleri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.