Sürekli Eğitim UAM (KONSEM)
17.01.2017

Genç Gönüllüler Topluluğu'ndan Huzurevi Ziyareti

Necmettin Erbakan Üniversitesi Genç Gönüllüler Topluluğu Huzurevi Ziyareti

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde bulunan Genç Gönüllüler Topluluğu, Dr. İsmail Işık Huzurevi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin amacı, bu kurumda kalan kişilerin yüzlerini güldürmek, kendilerini terk edilmiş hissine kapılmalarını önlemek, onlarla sohbet edip yalnızlıklarını paylaşmak, onlara toplumun bir parçası olduklarını hatırlamak, gençleri bilinçlendirip yaşlılarımızın tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamaktır.

Gerçekleştirilen ziyarette huzurevi sakinlerine çorap, havlu, tesbih, yasin ve şal hediye edildi. Huzurevi ziyareti esnasında huzur evi sakinleri ile muhabbet eden ve onların yalnız hissetmemelerini sağlayan öğrencilerimiz bu tarz etkinliklerle sosyal sorumluluk bilincinin artmasını sağladılar. Ziyaretten sonra bu tür etkinliklerin öneminden bahseden öğrencilerimiz bu ziyaretlerin sıklıkla gerçekleştirilmesi gerektiğini belirttiler.