Voleybol Erkeklerde Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksek Okulu, Bayanlarda Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Şampiyon Oldu

13.04.2015

Necmettin Erbakan Üniversitesi 3. Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvası sona erdi.

10 Nisan 2015 Cuma günü oynanan voleybol final maçlarında; erkeklerde çekişmeli final mücadelesinin sonunda Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksek OkuluMühendislik ve Mimarlık Fakültesini 3– 1 yenerek şampiyon oldu.

Mühendislik Mimarlık Fakültesi turnuva ikincisi olurken  Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesini 3– 1 yenen Seydişehir Meslek Yüksek Okulu ise üçüncü sıraya yerleşti.

Bayanlarda ise; Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ile Mühendislik Mimarlık Fakültesi arasındaki final müsabakasında, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi rakibini 3–1 yenerek şampiyonluğu kazandı. Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi turnuva ikincisi olurken; Yabancı Diller Yüksek Okulu’nu 3–0 yenen Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu üçüncülüğü kazandı.

Turnuva sonunda Üniversitemiz Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Abdullah Büyükatıcıgil: "Üniversite öğrencilerimiz arasında sosyal aktiviteleri ve birlikteliği artırmak, diğer yandan da öğrencilere sporu sevdirmek adına  sportif etkinlikler yapmak için gayret ediyoruz. Bu turnuvanın da amacına uygun ve centilmence sona ermesinden dolayı mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Tüm sporcu, antrenör ve idarecilerimizi tebrik ediyor, böylesine güzel bir turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

Turnuvada dereceye giren takımlar için ödül töreni, Gençlik ve Kültür Şöleni Etkinlikleri içerisinde gerçekleştirilecek

Paylaş