Üniversitemizde Flüt ve Gitar Konseri Gerçekleştirildi

06.05.2015

Yrd. Doç. Dr. H. Onur Küçükosmanoğlu ve Öğr. Gör. Dr. Gözde Yüksel hocalarımızın hazırladığı Flüt ve Gitar Konseri, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Erol Güngör Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İlginin hayli fazla olduğu programda; lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizin verdiği konser beğeniyle dinlendi. 13 bölümden oluşan programda flüt ve gitar konserine Yavuz Selim Kaleli piyanosuyla eşlik etti.

Eğitim Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık; programın sonunda yaptığı konuşmada, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nın önemli etkinlikler gerçekleştirdiğini ve düzenlenen programları beğeniyle takip ettiğini söyledi.

Programın ardından, Yrd. Doç. Dr. H. Onur Küçükosmanoğlu ve Öğr. Gör. Dr. Gözde Yüksel hocalarımıza çiçek takdim edildi.