Üniversitemizde Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

25.04.2023
Rektörlük

Ramazan Bayramı sonrasında, Üniversitemizde geleneksel hale gelen bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma Programı’nda bir araya geldiği akademik ve idari personelin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, “Türkiye olarak büyük bir aileyiz. Devlet ve millet olarak yüzyıllarca her türlü zorluğu aşmışız ve inşallah bundan sonra da aşacağız. Cenab-ı Hak memleketimizde barış, saadet ve huzurumuzu daim eylesin” dedi.


 
Rektörlük binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, gelecek bayramlara beraberce, sağlık ve afiyet içerisinde kavuşma temennisinde bulundu.
 
Ülke olarak doğal afetlerin yaşandığı zor bir dönemden geçildiğini ifade eden Rektör Zorlu, “Rabbim afetlerden hepimizi muhafaza buyursun. Zor bir dönemden geçiyoruz. Kritik bir dönem yaşadık.  Türkiye olarak büyük bir aileyiz. Ülkemiz, Asya ve Avrupa’yı birleştiren zor bir coğrafyada yer alıyor. Bütün dünyanın talebi olan, ‘keşke bu toprakların hâkimi ben olsaydım’ denilen bir coğrafyada yaşıyoruz. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak, birlik ve beraberliğimizi asla bozmadan küçük hesap ve çıkarlara asla prim vermeden dayanışma ruhu içerisinde hareket etmek suretiyle türlü zorlukları yüzyıllar boyunca aşmışız, inşallah bundan sonra da aşacağız” şeklinde konuştu.
 


Dünya üzerinde Türkiye’nin saygın bir yeri olduğunu kaydeden Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, “Her tarafta bir iz, iyi bir imaj bırakan milletiz. Bundan sonra da tüm dünyaya barış ve kardeşlik getiren millet ve devlet olarak yolumuza devam edeceğimize canı gönülden inanıyorum. Cenab-ı Hak memleketimizde barış, saadet ve huzurumuzu daim eylesin. Kardeşliğimize, birliğimize ve dirliğimize halel gelmesin. Gelecek bayramlarda da tekrar buluşmak dileğiyle hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.


Paylaş