Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk Proje Kapsamında Görme Engelliler Spor Federasyonu İle Protokol İmzaladı

25.10.2013

Üniversitemiz ve Görme Engelliler Spor Federasyonu arasında 01-11kasım tarihleri arasında yapılacak olan Goalball Avrupa Şampiyonası için sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek anlaşması imzalandı. Rektörlük makamında yapılan anlaşma Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin tarafından imzalandı. İmza töreninde Abdullah Çetin üniversiteye vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek, Rektörümüzü Yüzüncü Yıl Kapalı Spor Salonunda yapılan idmana davet etti.

 Üniversite olarak sosyal ve kültürel projelere her zaman destek verdiklerini vermeye devam edeceklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker;  “ İlimizde ve ülkemizde ilk defa yapılacak olan şampiyonaya yaklaşık 14 ülkeden 200 sporcunun katılacak olması Konya adına da sevindirici bir durumdur. Gençlerimizi sporun evrensel mesajlarıyla yoğurmak çok önemli, biz de başta Abdullah bey olmak üzere, emeği geçen tüm federasyon yetkililerini kutluyor, başarıların devamını diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı. İmza törenine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Prof. Dr. Tahir Yüksek  ile federasyon yönetim kurulu üyeleri Servet Devebacak ve Mustafa Kandemir de katıldı.

Protokol imzasının ardından Federasyon yetkilileri ve Rektörümüz Federasyon Takımının Yüzüncü Yıl Kapalı Spor salonunda yaptığı idmanı izlediler. İdman sırasında TRT Spor  tarafından Rektörümüzle kısa bir röportaj yapıldı.

Paylaş