Üniversitemiz Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde Şenlikler Yerine Soma Şehitleri Anma Etkinliği

16.05.2014

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Seydişehir Meslek Yüksekokulunun ortaklaşa düzenlemiş oldukları geleneksel bahar etkinliği programı Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde gerçekleşti.

Somadaki facia sebebiyle bu yıl hüzünlü bir ortamın yaşandığı programda konuşan Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Türker konuşmasında; Manisa Soma'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunarak tüm Türkiye'de olduğu gibi Seydişehir Yerleşkesinde de şenlik etkinliklerini iptal ettiklerini belirtti. Katılan misafir ve öğrencilere ikram edilen pilavın ardından Seydişehir müftülüğünde görevli olan vaiz ve imamlar tarafından Soma’daki işçilerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti sunuldu. Program, Seydişehir Müftüsü Sıtkı Beydilli'nin okuduğu duanın ardından sona erdi.