Üniversitemiz Erasmus Koordinatörleri Bir Araya Geldi

16.04.2015

Erasmus Koordinatörlük Ofisinin düzenlediği yemekli tanışma toplantısıyla Üniversitemiz Erasmus Bölüm Koordinatörleri, Lezzetkâr Sosyal Tesislerinde bir araya geldiler.

Yemek öncesinde bir konuşma yapan Erasmus Koordinatörü ve SSBF Uluslararası Arası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Çemrek düzenlenen bu yemek organizasyonunun Erasmus Koordinatörlerini bir araya getirip kaynaştırma anlamında, önemli olduğunu kaydetti. Bu çerçevede Üniversitemizin Erasmus Ofisi olarak hem hoca hem de öğrenci kabul ve gönderme sayısını artırabilmek ve birlikteliği güçlendirmek için bu tarz toplantıları önemsediğini söyleyen Çemrek konuşmasına şöyle devam etti: “Hocalarımız fakülteleri tarafından atanıyorlar. Üniversitemizin bizden istediği görevleri yerine getirmede üzerimize düşeni yapmak lazım. Bütün bölümlerin kotalarının artırılmasıyla ilgili ilerleyen zamanlarda çalışmalarımız olacak, temel hedefimiz sayının artırılması. Elimizdeki imkânları hem hoca hem öğrenci hareketliliği kapsamında en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekir.”

Erasmus Üniversite Koordinatörü olarak aidiyet oluşturmanın derdinde olduklarını ifade eden Prof. Dr. Murat Çemrek, önümüzdeki akademik yıl içinde çalışmaların daha verimli ve hızlı yürütülmesini umduğunu belirtti. 

Paylaş