Üniversitemiz 9. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayına Katıldı

11.05.2015

Üniversitemiz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde düzenlenen 9. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı’na katıldı. Çalıştaya Engelsiz Yaşam Öğrenci Topluluğu Üyeleri ve Engelli Öğrenci Birimi Personeli Özel Eğitim Bölümü katıldı.

Çalıştayda Engelsiz Yaşam Öğrenci Topluluğumuzun ve Özel Eğitim Bölümümüzün Üniversitemizdeki engelli öğrencilerimize dair yaptıkları faaliyetler anlatıldı. Ayrıca çalıştayla birlikte yeni çalışmalara kapılar açıldı, Üniversitemiz hakkında görüş ve düşünceler de diğer üniversitelerle paylaşıldı. Çalıştaya katılan birimlerimiz başta Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker olmak üzere, yöneticilere teşekkür ederken engellilere yönelik yapılan faaliyetlerden memnun olduklarını ifade ettiler.

Engellilere yönelik çalışmalar üniversiteler arasında çeşitli aktivitelerle devam edecek.