ÜNİVERSİTEMİZ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA BAŞLADI

26.09.2012

Üniversitemiz 2012-2013 eğitim-öğretim yılına, bu yıl açılan bölümleriyle birlikte başladı. Daha iyi bir eğitim verebilmek amacıyla yenilenen sınıflarda ilk ders heyecanını yaşayan öğrencilerimiz için Yabancı Diller Yüksekokulu’nun Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans salonunda yeni eğitim-öğretim yılı açılışı ve oryantasyon programı düzenlendi.  Değişik etkinlikler ve bilgilendirme seminerlerinin yer aldığı programda öğrenciler üniversite yaşamı ve kazandıkları bölümler hakkında bilgilendirildi.

Öğrencilerin heyecanlarını yenip birbirleriyle kaynaşmalarını sağlayan programın açılış konuşmasını yapan Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ece Sarıgül “Hızla gelişen ve değişen dünyada yabancı dil bilmenin öneminden yola çıkarak üniversitemizi kazanan sevgili öğrencilerimize büyük bir heyecanla eğitim verebilmek için İngilizce ve Almanca Hazırlık programımızı oluşturduk. Ayrıca üniversitemize yeni başlayan tüm öğrencilerin yabancı dil eğitimlerini yüksek bir düzeye getirmek için zorunlu yabancı dil programlarımızı düzenledik. Okulumuzda İngilizce-Almanca ve Arapça dillerinde eğitim verebilecek çok değerli öğretim elemanlarımız bulunmaktadır. Yüksekokulumuzun eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamasındaki desteklerinden dolayı başta sayın rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker Hocama, Rektör Yardımcılarımıza ve rektörlük çalışanlarına, Eğitim Fakültesi dekanlığımıza ve çalışanlarına şükranlarımı sunmak istiyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelerek öğrencilere seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, “Necmettin Erbakan Üniversitesi’ne hoş geldiniz. Üniversitemizde eğitim hakkını kazanmış siz değerli öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Bölümlerinize başlamadan önce bir yıl süreyle İngilizce Hazırlık eğitimi almak üzere Yabancı Diller Yüksekokulumuzda bulunuyorsunuz. Hazırlık Biriminin amacı sizin için olumlu bir işbirliği ortamı içinde dil öğrenme yolculuğunuzda sizleri desteklemektir. Bizimle geçireceğiniz eğitim- öğretim döneminde biz sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Her türlü sıkıntı ve ihtiyaçlarınızda değerli hocalarımıza ve üniversitemiz idari personeline başvurabilirsiniz. Hepimiz sizlere yardımcı olmaya hazırız. Yabancı dil hazırlık sınıfında geçireceğiniz sürenin sizin için çok verimli geçmesini diliyor bölümünüze geçtiğiniz ve hayata atıldığınız zaman yabancı dilinizi de kullanarak çok başarılı çalışmalar yapmanızı umuyorum. Üniversitemiz öğretim elemanları ve yönetimi adına hepinize sağlık ve başarı dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Program öğrencilerin Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Paylaş