Rektörümüz, İngiltere'de Burslu Öğrenim Gören Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

23.08.2023

Bir dizi ziyaret kapsamında İngiltere ve İskoçya’da bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, 1416 sayılı kanun kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Üniversitemiz adına yurt dışında çalışmalar yürüten araştırmacılarla görüştü.

Londra Yunus Emre Enstitüsünde gerçekleşen buluşmada Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu’ya Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Londra Eğitim Müşaviri Dr. Mevlüt Ceylan ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ercan Candan eşlik etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, yurt dışında yüksek lisans ve doktora öğrenimi gören öğrencilerimizden yürüttükleri araştırmalar, akademik faaliyetler ve yabancı dil çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, uzun süredir öğrencilerin durumunu birlikte takip ettikleri ve sürekli diyalog halinde oldukları başta Londra Eğitim Müşaviri Dr. Mevlüt Ceylan ve Londra Eğitim Müşavirliğinin tüm çalışanlarına teşekkür etti.