Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Mescidi Açıldı

16.11.2018
Meram Tıp Fakültesi

Üniversitemiz Meram Tıp Fakültesi Hastane Mescidi açılışı Konya Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından yapıldı. Yeni hastane binasındaki Mescidin açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Müftü Poçanoğlu, gösterilen bu gayretlerden dolayı başta Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e ve emeği geçenlere teşekkür etti. Poçanoğlu; “Hz. İbrahim’in Kâbe’yi inşa ettiği zamanki duası gibi bu mescidin açılış gününde ben de Hz. İbrahim’in duasıyla dua ediyorum; Rabbim şehrimizi, memleketimizi emin belde kıl. Allah bu mescitten mahşere dek tevhid üzere, Efendimizin yolunda ibadeti nasip eylesin.” diye konuştu.

Müftü Ahmet Poçanoğlu, Meram Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Düzenli’ye bir mescitte Cuma namazının kılınabilmesi için verilen beratı takdim etti. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Mescidinde bundan böyle hem vakit namazları hem de Cuma namazları kılınabilecek.