Kültürü Filmle Öğreniyorum Projesi “Başkanın Adamları” Filmiyle Sezon Finalini Gerçekleştirdi

08.05.2015

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültemizin Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Sosyal Organizasyon Bilgi İletişim Topluluğu (SOBİT) tarafından düzenlenen "Kültürü Filmle Öğreniyorum Projesi" sezon finalini yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in de katıldığı film gösterimi SBBF konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yrd. Doç. Dr. Yasin Bulduklu ve Öğr. Gör. Nuri Paşa Özer'in idaresinde gerçekleştirilen projenin son filmi “Başkanın Adamları”, salonu dolduran öğrenciler ve akademisyenler tarafından beğeniyle izlendi. Bu arada SOBİT öğrencileri tarafından izleyiclere patlamış mısır ikram edildi.

Yaklaşık 2 yıldır devam eden projede her hafta bir film gösterimi yapılıyor ve programın sonunda filmin analizi yapılıyor. Final programında izlenilen “Başkanın Adamları” filmi ile de medya ve siyaset ilişkileri irdelendi.