Konya Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Muhittin Fatih Sert Rektörümüzü Ziyaret Etti

27.01.2015

Konya Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Muhittin Fatih Sert Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i ziyaret etti. Rektörümüzün daha önceden Garnizon Komutanlığı görevine başladığı günlerde gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretine karşılık iade-i ziyarette bulunan Hava Pilot Tümgeneral Muhittin Fatih Sert; Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in yeniden Rektör olarak atanması münasebetiyle de Rektörümüzü tebrik ederek başarılar diledi.

Rektörümüzün Üniversitemizin mevcut durumu, bugüne kadar gerçekleştirilen iş, işlem ve etkinliklerle ilgili bilgi verdiği görüşmede Rektörümüz; Üniversitemizde gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalarla ilgili Garnizon Komutanı Sert’e bilgiler verdi.

Karşılıklı görüş-alışverişi ve değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette; Üniversitemizde bulunan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile ilgili de Sert’in askeri pilot olması sebebiyle ayrıca fikir alış-verişinde bulunuldu.

Ziyarette Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın da hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Muhittin Fatih Sert'e günün anısına plaket takdim etti.



 

Paylaş