KONSEM CAKA Müzik Kursları 2. Dönem Sonu Konser ve Sertifika Töreni Yapıldı

10.05.2015

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KONSEM) bünyesinde açılarak ulusal ve uluslararası çevrede Türkiye’nin en idealist müzik eğitimi projeleri arasında gösterilen Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA) müzik kurslarının 2. dönem sonu konseri ve sertifika töreni AKEF Erol Güngör Konferans salonunda düzenlendi. Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, KONSEM Müdürü Prof. Dr. Raif Parlakkaya, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ece Sarıgül, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, CAKA için çaba sarf eden Üniversitemiz Müzik Bölümü Öğretim Üyelerine böyle bir etkinliğe imza attıkları için teşekkür ederken konserde emek veren minikleri ve ailelerini de tebrik etti.

Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Ergan ise salonun dolu olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken bu tarz organizasyonların hem gençler için hem yetişkinler için hem de Üniversitenin genel imajı için son derece önem arz ettiğini söyledi. Çocukların minik değerler olduğunu söyleyen Ergan, her birinin ayrı bir özene ihtiyacı olduğunu bu özeni gösterdikleri için ailelerine de teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

2 yaşından 50’lili yaşlara kadar pek çok katılımcının sahnede olduğu konserde gerek çocukların gerekse yetişkinlerin performansı göz doldurdu. Konserin birinci bölümünde keman ve piyano dinletileri yer aldı. İkinci bölümde ise Aileler ve Çocuklar Ritim grubu bir gösteri sunarken yine piyano eşliğinde keman, bağlama ve gitar dinletileri de sunuldu.

Program yetişkinlerin sunduğu Türk Sanat Müziği konseri ve sertifika takdimiyle sona erdi. 

Paylaş