İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE ÜNİVERSİTEMİZİN ÇALIŞTAY İŞBİRLİĞİ

13.06.2012

Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Konya ili ilköğretim ve lise öğrenci başarılarının çok yönlü değişkenlerle araştırılması” konulu çalıştay gerçekleştirildi.

Konya ilinde 6,7,8. Sınıf ve 9,10,11,12. sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin başarı-başarısızlık durumlarının araştırıldığı çalıştayda, başarıya ilişkin değişkenlerin demografik özellikler ve okula ilişkin değişkenlerle ilişkisi ortaya konulurak, öğrencilerin durumları üzerinden sistem değerlendirmesi yapıldı.

MEVKA tarafından desteklenen çalıştaya Konya Valisi Sayın Aydın Nezih DOĞAN, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin TURAN, 31 ilçe kaymakamı, akademisyenler, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri, sendika temsilcileri, öğretmenler, okul aile birliği başkanları ve öğrenciler katıldı.