Halı Saha Futbol Turnuvası Tamamlandı

02.05.2014

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından 2014 Gençlik ve Kültür Şöleni Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvasının finalleri gerçekleştirildi.  Turnuvanın şampiyonu, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi olurken, ikinci İlahiyat Fakültesi, üçüncü Tıp Fakültesi oldu. Turnuvanın gol kralı Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi’nden Gökhan Özenç, en centilmen sporcu da TÖMER’den Abdülkerim İbrahim Zene oldu.

13 takımın katıldığı turnuva sonunda Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Ramazan Şener, müsabakaların kardeşlik ortamında ve spor ahlakına uygun şekilde geçmesinden dolayı tüm sporcuları tebrik ettiğini ve önümüzdeki yıllarda bunun gibi spor etkinliklerine daha çok yer vereceklerini söyledi.

Ödül töreni 14 Mayıs Çarşamba günü saat 13:00'da Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi orta bahçesinde düzenlenecek olup, takımların ve sporcuların hazır bulunması gerekmektedir.