Global University’den Üniversitemize Ziyaret

30.04.2015

Global University Akademik Koordinatörü ve Dış İlişkiler Sorumlusu Dr. Abdurrahman Mohammed Salim Blaik, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i ziyaret etti. Şeker, üniversitemiz hakkında heyete bilgi verdi. Dr. Blaik de üniversitelerini Rektörümüze anlattı.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, sohbetin ardından Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün himayesinde hazırlanan Sultan II. Abdülhamid’in 100 yıl önce çektirdiği Kabe-i Muazzama, Mekke ve Medine fotoğraflarının yer aldığı "Osmanlı Dönemi Fotoğraflarıyla Haremeyn" albümünü misafirlere tanıttı. Heyet albümdeki fotoğrafları büyük bir ilgiyle inceledi. Ziyaretin ardından misafirimize Rektörümüz hediye takdim etti.

Üniversitemizin İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş'ı da ziyaret eden Dr. Abdurrahman Mohammed Salim Blaik, ilahiyat fakültemiz hakkında bilgi aldı. Dr. Blaik’in kendi üniversiteleri hakkında dekanımıza bilgi vermesinin ardından fakülte kütüphanesi, bilgisayar laboratuvarı ve islam sanatları atölyesi heyete tanıtıldı.

Prof. Dr. İbrahim Sarmış’ın dersine de katılan Dr. Blaik ve beraberindekiler hazırlık sınıfı öğrencileriyle sohbet etti.

Paylaş