Engelli Bireyler Düzenlenen Kursla EKPSS’ye Hazırlanıyor

15.01.2024
Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü, Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şubesi ve Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kursu açıldı.

Engelli bireylere yönelik EKPSS kursunun tanıtım toplantısı, Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şubesi binasında yapıldı.



Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Karaca, dernek olarak engelli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Engelli bireylerin isteklerine göre çeşitli eğitim programları düzenlediklerini vurgulayan Karaca, “Hem Konya’da hem de Türkiye genelinde çok önemli projeler gerçekleştiriyoruz. Şu anda bir EKPSS kursu faaliyeti yürütüyoruz. Görme Engelliler Derneği, Konya'da kurumsal bir yapı ve Konya'daki görme engelli bireyler için profesyonel anlamda destek alabilecekleri bir kurumdur. Dernek olarak, inşallah bundan sonra da daha güzel işler yapıp engelleri kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.



Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Mevlüt Gülcan ise, “Bir araya geldiğimiz bu ortamdaki birlik, beraberlik ve heyecan beni çok mutlu etti. Düzenlenen kurslarımıza yoğun katılımın olması bizleri ayrıca sevindiriyor. Kursa katılan öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı tebrik ediyor ve kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.  



Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Sorumlusu İsmet Çavdar, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 25 kişinin yararlandığı programı organize eden paydaşların hayırlı bir işe imza attıklarını söyleyerek kursun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.


Paylaş