Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Tıp Dekanlık Oldu

08.11.2023
Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
 
Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Tıp Dekanlık takımı oldu.

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Meram Belediyesi Melikşah Spor Tesisleri’nde 16 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 2023 Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.


 
23 takımın 7 grupta mücadele ettiği turnuvanın finalinde Tıp Dekanlık ve AKEFGÜCÜ takımları karşı karşıya geldi. Nefes kesen final maçında Tıp Dekanlık takımı, AKEFGÜCÜ’nü  5-4’lük skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Öğrenci İşleri takımı ise, Turizm Fakültesi takımını penaltılarda 8-7 yenerek üçüncü oldu.
 
Toplam 35 maçın oynandığı ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın en centilmen takımı Kütüphane Daire Başkanlığı, en centilmen oyuncusu ise Genel Cerrahi takımından Prof. Dr. Tevfik Küçükkartallar seçildi. Turnuvanın gol kralı ise Tıp Dekanlık takımından Murat Güven oldu.


 
Üniversitemiz personelinin motivasyonlarını artırmak, iş streslerini azaltmak, aralarındaki iletişimi güçlendirmek ve aidiyet oluşturmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası sonrası Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm takımlara teşekkür edildi.



Paylaş