Basketbol Turnuvasında Şampiyon Tıp Fakültesi Oldu

08.05.2015

Üniversitemizin Gençlik ve Kültür Şöleni etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi bünyesinde düzenlenen “Basketbol Turnuvası” 7 Mayıs 2015’te yapılan final müsabakası ile sona erdi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi takımını 65’e 41 yenerek Basketbol Turnuvası Şampiyonu oldu.

Basketbol Turnuvası Final Müsabakaları sonucunda; ikinci Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi, üçüncü Mühendislik Mimarlık Fakültesi, dördüncü ise Yabancı Diller Yüksekokulu oldu.

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Büyükatıcıgil;  3. Spor Şenlikleri kapsamında  kıyasıya geçen müsabakalarda kazananın Üniversitemiz olduğunu belirtti. Büyükatıcıgil ayrıca  her zaman olduğu gibi dostluk ve centilmenliğin öne çıktığını söylerken, kupa heyecanının Gençlik ve Kültür Şenliklerinde düzenlenen ödül töreniyle gerçekleşeceğini ifade etti.