Barista Eğitimi Mezuniyet Töreni Yapıldı

28.04.2023
Turizm Fakültesi

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından desteklenen, Üniversitemiz Turizm Fakültesi ile Karatay Borsa İstanbul Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğinde düzenlenen Barista Eğitimi’nin mezuniyet töreni yapıldı.

Programa, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Arslan, MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç,  Karatay Borsa İstanbul Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Suat Öztürk, Üniversitemiz KONSEM Müdürü Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan, akademisyen ve öğretmenlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Karatay Borsa İstanbul Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 15 öğrenci ‘Barista Eğitimi’ni başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Öğrencilere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Törende konuşan katılımcılar; sertifika almaya hak kazanan öğrencileri tebrik ederek, eğitimlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.