Veteriner Fakültesi
10.04.2023

Engel Atlama Aday Hakem Kursu

15-16 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul ‘da ve 29-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Ankara’da Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Spor Bilimleri Fakültesi, Veterinerlik Fakültesi ve Atçılık Antrenörlüğü bölümü mezunları ve hala öğrenim görmekte olan öğrencilerinin de ücretsiz katılacağı Engel Atlama Aday Hakem Kursu yapılacaktır. Engel Atlama Aday Hakem kursuna katılmak isteyen adaylardan başvuru için; adli sicil kaydı, ve ilgili bölüm mezuniyetini gösteren diploma örneği, hala öğrenim görmekte olan öğrenciler için ise adli sicil kaydı ve ilgili okullarda öğrenim gördüğünü belgeleyen öğrenci belgesini [email protected] e-posta adresine 12 Nisan 2023 tarihi saat 16:00’a kadar göndermeleri gerekmektedir.Yukarıda belirtilmiş olan detayların bünyemizde eğitim gören öğrencilerimize duyurulur.

İstanbul için kursun yapılacağı adres: Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi - Olimpiyatevi Ataköy 3-4-11, Dr. Remzi Kazancıgil Cad. 34158 Bakırköy/İstanbul

Ankara için kursun yapılacağı adres: Gençlik ve Spor Bakanlığı Merkez Binası Toplantı Salonu: Örnek Mahallesi Oruç Reis Caddesi No:13 Altındağ / Ankara

Diğer bilgiler için tıklayınız.