Veteriner Fakültesi

Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hüseyin ŞENYÜZ

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesinde 1982 yılında doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini Kırıkkale'de tamamladıktan sonra 2000 yılında başladığı Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesinden 2005 yılında mezun oldu. Askerlik görevini Yedek Subay olarak tamamladıktan sonra 3 yıl özel bir Yem Fabrikasında, 5 yıl Tarım ve Orman Bakanlığı Taşra Teşkilatında ve 8 yıl Araştırma Enstitüsünde görev yaptı. Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde 2009 yılında başladığı doktora eğitimini 2017 yılında tamamladı. 2022 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Veteriner Fakültesine Dr. Öğretim Üyesi olarak atandı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Veteriner Fakültesi bünyesinde 11.05.2023 tarihi itibariyle Dekan Yardımcısı olarak atandı.