Türk Müziği Devlet Konservatuvarı

Ömer BARDAKCI

                                                                                     
1979 yılında Konya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi, İİBF Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans çalışmasını Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalında yaptı.
2004 yılında Ankara-Polatlı Belediyesinde başladığı kültür müdürlüğü görevini 2014 yılı Ekim ayına kadar sürdürdü. Bu süre içerisinde “Sakarya Zaferi Kutlamaları”nın koordinatörlüğünü üstlendi. 2015 yılı Mart ayında Konya Büyükşehir Belediyesi’nde Bilim Merkezi Şube Müdürü olarak görevlendirildi. 2019 yılı Mayıs ayından, 2021 yılı Eylül ayına kadar Kültür-Sanat Şube Müdürü olarak görev yaptı. Bu görev vesilesiyle “2019 Konya Kitap Günleri”, “Şeb‑i Arus Törenleri”, “Selçuklu Payitahtı Konya Kutlamaları” gibi kutlama ve tören etkinliklerin koordinatörlüğünü, Şehir Tiyatrosu ve Mehteran Topluluğunun sorumluluğu görevlerini ifâ etti. Pek çok alanda yarışmalar (Beste, Masal, Kısa Film, İslam Sanatları...), festivaller (Çocuk, Film, Tiyatro, Bilim...), konserler, konferanslar, paneller düzenledi.
Eylül 2021 tarihinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Sekreteri olarak atanan Ömer BARDAKCI, evli ve Tuba Zîşan ile Zeynep Nur’un babasıdır.