Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
30.10.2023

Doğa Yürüyüşü Etkinliği

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sportif Faaliyetler Topluluğu ve Başkanlığımız tarafından Üniversitemiz de görev yapan Akademik ve İdari Personellerimize yönelik Doğa Yürüyüşü Etkinliği (12 Kasım 2023) etkinliği düzenlenecektir. Yürüyüş etkinliği için başlangıç seviyesinde kolay bir parkurlar seçilmiştir.Bu etkinliğimizde diğer etkinliklerden farklı olarak 3 parkur belirleyip katılımcılar belli olduktan sonra bu katılımcılara anket açıp yeri anket ile belirleyeceğiz.

1. Akşehir Hıdırlık Doğa Yürüyüşü ve Kültür Gezisi Akşehir (Hıdırlık) • Doğa yürüyüşü • Akşehir evleri, Taceddin Dede Türbesi, Eski Kilise, Nasrettin Hoca Türbesi, İplikçi Cami, Batı Cephesi Karargâhı Müzesi

2. Beyşehir Yeşildağ Doğa Yürüyüşü ve Doğal Yaşam Gözlemi Beyşehir (Yeşildağ) • Leylekler vadisi doğa yürüyüşü • Beyşehir Gölü manzarası, Yeşildağ kamp alanında vakit geçirme.

3. Kızılören Ballıkayalar Arkeo-Tarih Yürüyüşü Kızılören (Ballıkayalar) • Doğa yürüyüşü • Miryokefalon savaşın gerçekleştiği alanı gezme, Antik kalıntı ve arkeolojik alanlar

-Tüm etkinliklerin ücreti 250 Liradır.

- Etkinliğe katılacak olan personelimize bir anket açılacak olup en çok oyu alan yere gidilecektir.
- Etkinliklerde önceden rezervasyon ve planlama yapılacağından dolayı kesin katılım sağlayacak olan personelimizin başvuru yapması rica olunur.
- Etkinlik ücreti ödemesi ve detaylar hakkındaki bilgiler kurulacak olan whattsap grubunda paylaşılacaktır. Etkinlik ücreti 08.11.2023 tarihine kadar ödenmediği takdirde ön kayıt yaptırmış
personelimiz etkinliğe katılım sağlayamayacaktır.
ETKİNLİK PROGRAM DETAYLARI
Doğa yürüyüsü tur programı (12 Kasım 2023)
- Rektörlük hareket: 06:00
- kahvaltı (sandviç)
- Serbest zaman etkinliği
- öğle yemeği (mangal)
- Dönüş: 18:00-19:00
- Tur ücreti : kahvaltı+öğle yemeği+akşam yemeği+ yol: 200
Yanınızda Bulundurmanız Gereken Malzemeler
-Varsa baton, yağmurluk.
-Mevsime ve yürüyüşe uygun kıyafet ve yedek kıyafet.
-Mevsime ve yürüyüşe uygun ayakkabı (bot, tabanı kalın, bilekli).
-Varsa kullandığınız ilaçlarınız.
-Kamp sandalyesi.
-Atıştırmalık yiyecek.
Notlar:
- Etkinliğe katılım Üniversitemiz de görev yapmakta olan kişinin kendisi ve yakınları katılabilir.
- Hava muhalefeti vb durumlardan dolayı Başkanlığımızın etkinliği erteleme, ileri bir tarihe alma ve iptal etme hakları saklıdır.