Havacılık Yönetimi Bölümü
01.12.2022

Bölümümüzde "Hava-Kargonun Başrolü: Loadmaster" adlı söyleşi gerçekleştirilmiştir

1 Kasım 2022 Perşembe günü saat 13:30’da ANKA Havacılık ve Uzay Topluluğu tarafından Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda "Hava-Kargonun Başrolü: Loadmaster" adlı söyleşi düzenlenmiştir.

Etkinliğe Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Beyzanur ÇAYIR ERVURAL, ANKA topluluğu üyeleri ve öğrenciler katılmıştır.
MNG Airlines Loadmaster’ı Rızgullah Darıcı öğrencilerden gelen soruları samimiyetle yanıtlamış ve kendi mesleki tecrübelerini paylaşarak, mezuniyet öncesi sektörün ihtiyaçlarını öğrencilere aktarmıştır. Etkinlik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Beyzanur ÇAYIR ERVURAL’ın plaket takdimi ile sona ermiştir.