Ereğli Eğitim Fakültesi
03.05.2024

Yazar Faruk Duman Fakültemiz Öğrencileri İle Söyleşide Buluştu

Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, edebiyat dünyasının usta kalemlerinden biri olan Faruk Duman ile Ereğli Kongre Merkezi’nde bir söyleşi gerçekleştirdi.
Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Türkan Topcu’nun üstlendiği söyleşide Faruk Duman'ın eserlerinin ardındaki derin anlamları, edebiyatın insan yaşamındaki önemini ve değerini daha yakından keşfetme fırsatı yakalandı.
Etkinliğe Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Dilmaç ve Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar teşrif etti, üniversite öğrencileri ve kentin kültür yaşamına destek veren isimler de katılım gösterdi.
Söyleşi sonrası Faruk Duman, kitaplarını imzadı ve Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencileri yazarı yakından tanıma şansını yakaladı.