Ereğli Eğitim Fakültesi

Doç. Dr. Gökhan IZGAR

1975 yılında Konya’da doğmuştur. Lisans eğitimini 1997 yılında Dumlupınar Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini 2003 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Anabilim Dalında tamamlamıştır. 2013 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalında doktora derecesini almıştır.
1998-2015 yılları arasında Millî Eğitim Bakanlığına bağlı farklı eğitim kurumlarında öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca milli eğitim müdürlüklerinin strateji geliştirme ve ARGE birimlerinde görev alarak çeşitli projeler ve stratejik planlama çalışmaları yürütmüştür.
2015 yılında Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesine Yardımcı Doçent olarak atanarak yüksek öğretimdeki görevine başlamıştır. 2016 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi, Ereğli Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalına Yardımcı Doçent olarak ataması yapılmış ve anabilim dalı başkanlığı, bölüm başkan yardımcılığı, fakülte yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 2023 yılında doçent unvanını almıştır. Halen aynı fakültede Dekan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
Evli ve üç çocuk babasıdır.