Ereğli Eğitim Fakültesi
10.01.2024

Erken Çocuklukta Matematik Eğitimi Dersi Materyaller Sergilendi

Okul Öncesi Eğitimi anabilim dalı oğretim üyesi Osman Basit tarafından verilmekte olan Erken Çocuklukta Matematik Eğitimi dersi kapsamında dönem boyunca çocukların kavram öğrenmelerini destekleyici eğitici materyaller fakültemizde sergilendi. Sergimize Emine Rasim Uygulama Anaokulu öğrenci ve velileri katılım sağladılar. Çocuklarımız ile birlikte hoş vakit geçirerek oyun oynamanın keyfine vardık. Eğlenirken Öğrendik, Öğrenirken Geliştik. Emek veren Öğretmen adaylarımıza, katılım sağlayan minik öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz. Materyalleri hazırlayan öğretmen adayları yapılan eğitici materyallerin bazılarını Üniversitemize bağlı Emine Rasim Uygulama Anaokuluna ve ihtiyaç sahibi köy okullarına bağışlanacaktır.