Ereğli Eğitim Fakültesi
05.12.2023

Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Büyük Başarı

Üniversitemiz bünyesinde görev yapan başarılı akademisyenleri ödüllendirmek ve teşvik etmek amacıyla bu yıl 3. düzenlenen "Necmettin Erbakan Üniversitesi Akademi Ödülleri" programı 04.12.2023 tarihinde Ahmet Keleşoğlu Yerleşkesi Nezahat Keleşoğlu Konferans salonunda gerçeleştirilmiştir.

Sosyal Bilimler Alanında etki değeri en yüksek bilim insanları listesinde yer alan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bülent DİLMAÇ, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Mustafa SARITEPECİ, öğretim üyemiz Doç. Dr. Abdulkadir HAKTANIR, Özel Ödül Kategorisinde "Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü"nü Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Hatice YILDIZ DURAK, yine Özel Ödül Kapsamında "Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yaygın Etiği" lisansüstü dersleri ile Türkiye'de en iyi Uygulama Ödülünüde Dr. Öğr. Üyemiz Fatih KALECİ almıştır. 

Programda Özel Ödül kategorilerinde ABD’nin Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları 2023” listesinde yer alan Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Hatice YILDIZ DURAK başarı beratı takdim edildi.

Öğretim Üyelerimizi Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.